Fejlec 01

alt
 

A Schnitta Sámuel Egyesület újra meghirdette a szakiskolák részére a korábban is nagy sikert elkönyvelő versenyét. A IV. Schnitta Emlékversenyt a szervezők a határon túli magyar nyelvű képzéssel is foglalkozó iskolák meghívásával bővitik.
Az érintett területek képviselőit a hétvégén tájékoztatta az egyesület a verseny szervezésével kapcsolatos feladatokról.
A szervezők minden segítséget megadnak a határontúli szervezőknek, hogy eredményes versenyt produkálhassanak.
A Felvidék...ről, Székelyföldről és Vajdaságból érkezett szervezők Dunaszerdahelyről, Sepsiszentgyörgyről és Magyarkanizsáról vettek részt a megbeszélésen.
Házigazdagént - egyben az egyesület határon túli kapcsolatokért felelőse - Mayer Gyula köszöntötte a vendégeket. Ezt követően Török István János a Schnitta Egyesület elnöke adott tájékoztatást az emlékverseny létrejöttének körülményeiről, céljairól hazai lebonyolítási rendjéről.
A megmérettetés területi versenyeinek felépítését, feladatait Vantal Gábor a Schnitta Emlékverseny igazgatója ismertette a jelenlévő határon túli versenyeket szervezőkkel.
Szó volt még a hazai felszolgálási szabályokról, trendekről, a versenyek zsűrizési feltételeiről, melynek egyik előadója Mikóczy Zoltán régió elnök volt.
Biztosak vagyunk abban, - miután a 2015 évi döntő helyszínét is meglátogatták a vendégek - hogy egy szép jövőnek néz elé az emlékversenyünk.
A szervezéshez elméleti és gyakorlati segítségét is felajánlotta az egyesület vezetése.

Bejelentkezés

Partnereink

Baromfiudvar
E6d69b8381248c2797242765412faf90
Logo Sef
Logo Tp
Logonew
Mngsz
Vendeglatas00
Wacs

Copyright © 2017 Schnitta Egyesület. Minden jog fenntartva.