A Schnitta Sámuel MÉK Egyesület,
a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara támogatásával,
szakmai továbbképzést índít a pincér szakoktatók részére a következő időpontokban és helyszíneken.
A pontos programot, az előadások tematikáját,
és a továbbképzés menetét a Szakképzési centrumok továbbítják Önök felé.
Várjuk Önöket nagy tisztelettel és szeretettel!
" A tudást csak az őrzi, aki továbbadja"
/ Schnitta Sámuel/
2017. november 07. |
1. Budapest (Budapest, Nógrád, Pest.) |
Helyszín: |
Budapesti Vendéglátóipari és Humán SZC Dobos C. József Szakképző Iskolája |
2017. november 14. |
2. Nyíregyháza (Békés,Borsod, Hajdú, Szabolcs.) |
Helyszín: |
Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma |
|
|
2017. november 21. |
3. Szolnok (Bács, Csongrád, Heves, Jász.) |
Helyszín: |
Szolnoki Szolgáltatási és Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátó ipari Szakképző Iskolája, |
2017. november 28. |
4.Kaposvár (Baranya, Somogy, Tolna.) |
Helyszín: |
Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátó ipari Szakgimnáziuma és Szakgimnáziuma, |
2017. november 21. |
5. Veszprém (Fejér, Komárom, Veszprém) |
Helyszín: |
Veszprémi SZC „SÉF” Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája |
2017. november 28. |
6. Sopron (Győr, Zala, Vas.) |
Helyszín: |
Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskolája és Kollégiuma |