Menu
NYITÓOLDAL
ESEMÉNYEK
I. Schnitta emlékverseny
II. Schnitta Emlékverseny
III. Schnitta Emlékverseny
IV. Schnitta Emlékverseny
V. Schnitta Sámuel Emlékverseny 2018.-2019.
VI. Országos Schnitta Sámuel Szakmai Csapatverseny 2022/2023
MAGUNKRÓL
Az Egyesület története
Az Egyesület céljai
Az Egyesület vezetősége
Az Egyesület tagjai
Szervezeti felépítés
KAPCSOLAT
SCHNITTA SÁMUEL
Önéletrajz
A Schnitta díjról
Schnitta díjasok
MESTER INFÓK
MNGSZ. Éttermi Mesterek
GALÉRIA
Fotó galéria
Videó galéria
Zsűrizési szempontok
schnittaegyesulet_zsurizesi_szemp_vedett_anyag.pdf
schnittaegyesulet_zsurizesi_szemp_vedett_anyag.pdf
File Size:
1.45 MB
Date:
2014. január 24.
Powered by
Phoca Download
Ajánló
Menu
Új Schnitta 2017
Szállás ajánló
Étterem ajánló
Szolgáltatás ajánló
Adójának 1%-nak felajánlása egyesületünk részére
A verseny dokumentumai
Menu
A döntő versenykiírása
Zsűrizési szempontok
Továbbképzés, tanácsadás
Menu
Terítési trendek
Híres vendéglátósok
Javaslat egyszerű éttermi terítésre
Vendégek viselkedése
A személyes tárgyak elhelyezése, kezelése
Bejelentkezés
Felhasználói név
Jelszó
Titkos kulcs
Emlékezzen rám
Belépés
Partnereink
Copyright © 2017 Schnitta Egyesület. Minden jog fenntartva.