- Részletek
A Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért- Egyesület a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel karöltve bonyolította le. A régiós megméretéseken az ország közel harminc oktatási intézmény, ötfős csapatai versenyeztek a döntőbe kerülésért.
A döntőt 2013. március 20-21-én rendezte az egyesület Miskolcon, a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakközép és Szakiskola, valamint a Nemzetközi Kereskedelmi Központ (ITC) segítségével.
Bővebben …A II. Schnitta Sámuel Gasztronómiai Emlékverseny döntője
- Részletek
Lezajlott a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség a Magyarországon vendéglátó szakmákat oktató intézmények tanulóinak országos szakmai emlékverseny döntője.
- Részletek
Második alkalommal szervezi meg és bonyolítja a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület a vendéglátó képzéssel foglalkozó iskolák részére a három alapszakma – cukrász, szakács, pincér – képviselőinek országos versenyét.
Bővebben …Miskolci iskola nyerte a II. Schnitta Sámuel Észak-magyarországi versenyét Egerben